Zbiranje in obdelava osebnih podatkov

1. Splošno

Makrobios Panonija so. p. (v nadaljevanju upravljalec) sledimo načelom transparentnosti in skrbnega ravnanja z osebnimi podatki v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov, zato potrebujem vašo potrditev, da lahko osebne podatke, ki sem jih pridobila z vašo prijavo na naše storitve uporabljamo, hranimo in obdelujemo za določene namene. Zbrane osebne podatke bomo uporabljali izključno za storitve, ki jih ponujamo, hkrati pa bomo storila vse potrebno, da jih zaščitimo pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami.

2. Katere osebne podatke zbiramo? 

  • ime in priimek;
  • naslov elektronske pošte;
  • kontaktno telefonsko številko;
  • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce;
  • za potrebe varnosti se izbirajo tudi IP naslovi uporabnikov.

Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, upravljalec ne odgovarja.

3. Za katere namene zbiram osebne podatke? 

Upravljalec teh podatkov ne bo uporabil v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi. Upravljalec bo podatke uporabnikov uporabil za proces rezervacij nočitev. Upravljalec lahko podatke uporabi tudi za namene statističnih analiz. Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

Upravljalec ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredoval osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu.

4. Dodatna pojasnila

Če imate vprašanja, težave ali pripombe glede te politike zasebnosti, mi to lahko sporočite na elektronski naslov: info@makrobios.si

Lucova, Gornji Petrovci, 2. 12. 2022

 

Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne strani

Splošni pogoji spletnih strani na domeni makrobios.si so last Makrobios Panonija, so.p. Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in OZS ter mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

 

 

Lucova, Gornji Petrovci, 2. 12. 2022